www.dtpms.ir
اقدامات ما جهت توليد TPMS در ايران
با توجه به الزام سازمان استاندارد جهت استفاده از TPMS در خودروهاي توليدي داخل، فعاليت هاي ذيل در اين شرکت انجام شده است. از همه متخصصين و صاحبنظران دعوت مي شود تا ما را در رسيدن به استانداردهاي جهاني در اين تکنولوژي ياري رسانند.
برخي از فعاليت هاي ما
در اينجا به صورت کاملا اجمالي با نمايش عکس هاي گرفته شده به برخي اقدامات اوليه شرکت جهت رسيدن به محصول نهايي که از سال 1396 تا کنون به اين مرحله رسيده است اشاره مي شود.
- از آي سي هاي متفاوتي مي توان جهت ساخت سنسور TPMS استفاده نمود که از ميان همه اين آي سي ها دو شرکت Freescale و Infineon به علت آي سي هاي با امکانات بيشتر، از مابقي پيشي گرفته اند.
- شرکت Infineon با معرفي آي سي هاي سري SP همانند SP270 و SP370 توانست خودروهاي زيادي را در کارخانجات خودروسازي متقاعد به استفاده از TPMS آنها نمايد. البته اين آي سي ها در مقايسه با آي سي شرکت Freescale قابل رقابت نمي باشند. يکي از دلايل اينجانب استفاده از ميکروکنترلر قديمي 8051 در معماري اين آي سي ها مي باشد. همچنين شکل ظاهري اين آي سي بسيار شباهت به آي سي هاي هم دوره 8051 دارد. شکل زير آي سي SP370 که در خودرو هايمااستفاده شده است را نمايش مي دهد. همانطور که در این شکل دیده می شود اسیلاتور 26 مگاهرتز و سلف 7.2 میلی هانری جهت خروجی RF کاملا مشخص می باشد (مدولاسیون توسط این اسیلاتور انجام می شود). جهت اطلاع بیشتر از چگونگی کارکرد این مدار و نیز اطلاع از لیست BOM به وبسایت Infineon مراجعه نمایید و یا در صورتیکه سوالی در مورد قطعات مورد استفاده و نیز برنامه نویسی این آی سی دارید به آدرس info@dtpms.ir ایمیل ارسال نمایید تا در صورت توانایی پاسخ شما را بدهیم (در ابتدای کار ما نیز از این آی سی استفاده می کردیم که به دلیل تکنولوژی قدیمی این آی سی آلمانی به آی سی شرکت Freescale رو آوردیم).
شکل 1: TPMS استفاده شده در خودروی هایما
- آی سی شرکت Freescale که در ابتدا با نام تجاری MPXY شناخته شده بود هم اکنون با استفاده از تکنولوژی های جدیدتر با نام تجاری خانواده FXTH870 از شرکت NXP قابل دسترس می باشد. با مطالعات اولیه در دیتاشیت این خانواده آی سی ها به شباهت بسیار زیاد با Motorola پی می بریم که با گشتی کوچک می توان به رابطه این شرکت ها با موتورولا پی برد. پس افرادی که با موتورولا آشنایی دارند این آی سی برای آنها بیشتر user-friendly می باشد. این آی سی در جدیدترین شکل خود برای خودروهای سواری با نام FXTH870911 ارائه می شود که کلیه امکانات مورد نیاز یک برنامه نویس برای نوشتن برنامه ای مناسب برای خودروهای سواری سبک و نیز سخت افزاری بسیار ساده با لیست قطعات بسیار کم را ارائه می دهد. از منظر یک مهندس الکترونیک که با میکروکنترلرها کار کرده است یک آی سی قابل برنامه نویسی حجم مدار را کاهش می دهد و بسیاری امکانات به مدار مورد نظر اضافه می نماید. به همین دلیل نوع نوشتن برنامه به مهمترین قسمت هر مدار الکترونیکی تبدیل می شود تا بهترین خروجی را از لحاظ کمترین باگ، کمترین مصرف انرژی و بیشترین بهره وری به کاربر و در اینجا نهایتا به راننده تقدیم کند. در ذیل شکل ظاهری برخی مدارهای تولید شده در این شرکت نشان داده شده است.